Nije zajebancija …

Alo šabani, čujemo da se lagano vijest o ovom projektu širi brže nego što smo planirali. Moram biti iskren i reći da ovo nismo očekivali. Zbog poveće potražnje jednom nam se već skoro srušio server. Shodno primorani smo uložiti neke novce i zakupiti novi hosting i novu domenu. Unutar grupe došlo je do razdora kod odabira domene pa smo odlučili dati vama, našim vjernim čitateljima, mogućnost da glasate za domenu koju želite da nosi stranica. Za one koji ne kontaju: stranica će se zvati “samodobrevijesti” a vi ovdje glasate za onaj nastavak na kraju toga (npr. .com, .hr …)

 

Pošto ovo pitanje nije sprdnja omogućili smo glasanje za više opcija i blokirali mogućnost opetovanog glasanja (ipak smo mi respaktabilna stranica, nisu ovo izbori za precjednika republike gdje glasaju i mrtvi i živi i više puta i busevi iz druge države…)

10 thoughts on “Nije zajebancija …

  1. Puca mi kurac kako ce se zvati deder neke parove stavite da objasnim zeni di je osla od njene babe svabska mirovina.

    Like

  2. sve pare na marina u petom setu. garant izlazi. provjereni info. prva dojava dzabice kasnije 150 kn po dojavi. javise u imbox.

    Like

  3. Hvala , imaš nos da će 6. igrač pobijedit 46.-og na svom terenu. Evo da ti vratim dojavu imam par Hajduk bi mogao dobit Intera na Poljudu sa one strane Marjana?

    Like

  4. ok, nisam znao da se kontaš u tenis i da si stručnjak. onda ivo dobija danas del potra? pitam jer je ivo 20. na atp listi a del potro 38. sve pare na ivu? ili da vežem sa hajdukom?

    Like

  5. Jednostavan listic za vikend: Igram na Rijeku Hajduk i Dinamo. Srednji ulog. Analiza Rijeke nepotrebna, analiza sa one strane Marjana nepotrebna, analiza Osijek – Dinamo: Osijek vidno oslabljen bez Ejupija. Bobanu umro otac pitanje hoce li igrati i koliko je motiviran. Sto znaci da se osijekov napad svodi na Lulica kao poluspicu i Perosevica. Sto i nije nesto. Nemamo vise ni Joku Knezevica ovako raspolozenog kao u prvom susretu na Maximiru. Daleko od toga da je Dinamo neka ekipa ali Tata i Brend nece dozvolito odvajanje Rijeke na + 8 ili ne daj Boze + 9 a tu su i popularni HNL suci. Molim Dobu strucnjaka da predlozi neke parove ukoliko ima vremena od silnog sabanluka.

    Like

  6. doba se upravo vratio sa par pivića i ima par ideja. da, govorim o sebi u trećem licu, jel vas to podjseća na nekog? što se tiče hnl-a ja nisam stručnjak za to. tu se treba dedu pitat, on se konta u to. ja ću složit neki listić za englesku ligu i nešto tenisa. tu sam kralj. iako imam privatni info da će deda složiti isto teniski listić sa malo nogometa sa lokalnih pašnjaka.
    e da, nemoj mislit da neću kontaktirati ludog boleta i reći mu da si rekao da perop “i nije nešto”. pinče konza.
    pozdrav bilde kralju stručnjaka, pišemo si sutra…

    Like

  7. Imam 2/2 skinuta listića šabani da ste me popratili i prodali sve što imate sada bi bili u Bogojevu u trgovini i kupovali ko’ da nema granice. Ukoliko ste zainteresirani za suradnju javite mi se ovdje.

    Like

  8. Gospon Bilde… uspjeh i povjerenje se gradi postepeno a ne preko noći. Kako ide stara poslovica: Rim nije izgrađen u jednom danu. Tako i od Vas i sličnih stručnjaka očekujemo uspjeh kroz duži period vremena kako bi se uvjerili da ovo nije bio samo sretni dan. Ja osobno vjerujem da vi znate što pričate jer iz vaših analiza pršti znanje ali za ostale će možda ipak trebati malo više vremena. Osobno Vam garantiram da kada se vodstvo ove eminentne stranice uvjeri u vašu stručnost i vrijednosti koje pružate da će vam biti ponuđena pozicija stručnjaka na ovoj stranici. Trenutno imamo u planu suradnju sa gospodinom Boletom, Ludi koji je doktor amerika i zemaljskih kladionica ali on je u bojkotu nakon jučerašnjih nemilih događanja na jugoistočnom dijelu stadiona po isteku 90 minuta. Ukoilko se njegov revolt nastavi, bit ćemo primorani kontaktirati vas i ubrzati vaš proces prijave i titule stručnjaka.
    Do čitanja…

    Like

  9. Gospodine Doba hvala na odgovoru. Prije svega drago mi je sto me oslovljavate sa strucnjak jel se takvim i smatram. Nadam se da cemo vidjeti parove do Boleta i da ce brzo biti zaboravljeni nemili dogadjaji. Hvala cujemo se stavljam tiket kada dodje vrijeme pa idemo dalje.

    Like

Leave a comment