SABANLUKA JE DOSTA!!!

Nista, evo i mene….

Ponukan Sabanlukom koji se desava u drzavi, gradu, selu i gdje god se okrenem, odlucio sam se na ovaj korak i u suradnji sa gospodinom Dobom pokrenuo ovu stranicu da iskazem svoje emocije i prenesem ih na papir…

Sto reci? Kakvu posluku porati? Kome?

SABANLUKA JE DOSTA!!!!!

Sabanluka je dosta je misao koja me svakodnevno obuzme gdje god gledam oko sebe i kad vidim sabane svih vrsta i kategorija koji obitavaju na ovim prostorima regiona.

Sabani su zavladali medijskim prostorom, nogometnim terenima, tribinama, politickim strankama ( HDZ , HDSSB ), ugostiteljstvom…….

I sto sad? Imamo A i B opciju….A opcija, biti Saban i prikloniti se masi ili B opcija odjebati ih i biti kontras i smisliti nacin kako ih nabiti nogom u jaja….nekako sam vise za B opciju…

Seks kao pocasni gradanin Grada Osijeka, uz Brendona koji je tu titulu vec dobio npr., za promicanje i napredak Grada, je sasvim dobar razlog za dodatni odlazak jos ljudi iz Osijeka, a konjina koja se poslije 25 godina lopovluka, sabanluka i cigancenja doticnog i njegove mu stranke, se sjetila Seksu dati ikakvu titulu je nista drugo nego Saban i nek se jebe i on i oni koji su ga izabrali…

Iz iskustva znam da cu se sa vremena na vrijeme osvrtati na hnl pa samo uvodno da Sabani koji vode hns, sude nogomet, treniraju u rombu klubove su nista drugo nego Sabani najgore vrste i teba ih potjerati prvom prilikom i nabiti nogom u jaja, kao i konje medu kojima sam i ja koji prate hnl i ne poduzimaju nista da bi potjerali Sabane i glavnog Sabana, Tatu….o Tati i Brendonu neki drugi put vise….

Htio bi da ova stranica zazivi i da raznorazni idioti komentiraju, objavljuju blogove, svadaju se i prepiru iz dana u dan….molim da clanke komentiraju i analiziraju oni koji su bili oslobodeni sporta po pitanju sporta, koji nisu nikada igrali nogomet da “analiziraju” do zadnjeg detalja….tko nikada nije sudio da kaze i objasni sto je i kako je bilo sudenje…koje su greske suca utakmice i sto bi on napravio da je na njegovom mjestu….

Da politiku komentiraju oni koji blage veze o politici nemaju niti ce je imati i nek budu precizni do zadnjeg detalja…ukratko, sve teme iz svih podrucja su pozeljne i sto vise analize i komentiranja, da se imamo cemu smijati….

Bole Zna, Agrogurman, Crvenice United, Pedijatrija, Koteks Boysz, Arheolog blog, Hop-cup jebo HAC su objave koje bi htio vidjeti i saznati sto se dogadabu glavama jednog prosjecnog idiota iz neprezaljenog nam Grada….

Moram ici raditi, nece se auto sam voziti ( mada sam i o tome razmisljao ), i samo cu Vas pozdraviti za kraj….

Stvarno ste idioti….

Doba pisi….

Advertisements

4 thoughts on “SABANLUKA JE DOSTA!!!

 1. Poštovani gospodine Doba Mufflony, čestitam na ovom senzacionalnom potezu prilagođavanja suvremenom društvu kroz korištenje svih dobrobiti istog. Kako smo već i razgovarali, molim da jedan od sljedećih poteza bude pismena inicijativa za osnivanje Kluba vjerovnika, ovlaštenog tijela koje će kumulirati sva potraživanja od jednog eminentnog gospodina, koje će kao konačni rezultat imati stvaranje nečega poput Našeg Hajduka, samo na području Grada Osijeka, možebitno udruženja Moja Bikara ili Moja Lanena industrija (LIO). Očekivati da će dugovi biti vraćeni sve je neizvjesnije i nerealnije stoga nam ovaj očajnički potez ostaje jedina opcija prije no što vlasnika Q cluba priupitamo zašto je primao naša sredstva kada Zakon o ugostiteljstvu eksplicite propisuje da se pijanim osobama ne smije posluživati alkoholno piće. Hvala Vam, ostanite sjajni kao i do sada i zapamtite: Političari i ostala bagro, ne dirajte Dedu. Deda je naše zlato.

  Liked by 1 person

 2. I ja se pridružujem čestitkama na zanimljivoj stranici. Ovakav oblik komunikacije mogao bi postati okupljalište kompletnih osječkih idiota raštrkanih po cijeloj Lijepoj našoj, a i šire. Kad smo već kod Šabanluka moram priznati da je Šabanluk u Slavonskom Brodu totalno in. Toliko je to ovdje cool i zakon biti Šaban da iduće ljeto planiram kupiti spuštenog Golfa dvojku i zlatni lanac. Potkošulju u kojoj ću se vozati tzv. bildericu već imam. Golf bi trebao imati i ozvučenje da pol grada sluša najgore cajke kao i ja u svojoj pili. Lanac mora biti barem 2 kile. Ako netko ima nešto od to dvoje neka mi se javi, kupujem. Iskreno želim postati Šaban jer Brod zaslužuje još jednog istinskog Šabana. Borba je uzaludna.

  Liked by 1 person

 3. Jos jedan osjecki saban zeljan paznje i slave otkrio cari interneta. Svidja mi se kao na facebooku kad gledam fotografije od Sandre Afrike pa kliknem “svidja mi se”.

  Like

 4. Samo maksimalno bezobrazni biti…jedino tako se može nanijeti šteta Šabanima od Prevlake do Dunava!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s