Kratki osvrt utakmice u Vinkovcima

Peroš
Sjajni polivalentni napadač NK Osijeka slavi svoj zadnji gol

     Jos jedna gostujuca pobijeda u reziji Cepinskog predatora Perosevica.

Nekoliko vrhunskih poteza u kojima sa svakim dodirom pokazuje kako je odavno kvalitetom prerastao rang hrvatske nogometne lige,  kulminirali su u 61.min gdje je znalacki odvukao kompletnu obranu vinkovacke Cibalije (za mladje Dinamo iz Vinkovaca). Peroseviceva najveca vrlina a to svi znamo su njegova nesebicnost i volja da stavi klub i suigrace prije svoje dobiti; su dovela do toga kako bi 3 nesposobna ali sretna Osjecka nogometasa nakon nekoliko virtuoznih dodavanja napokon postigli zgoditak.

      Treba primjetiti i nepravedno dosudjeno zaledje u 1.pol gdje je taj Cepinski vihor nevjerovatnom preciznoscu ostao korak iza centra prilikom dodavanja ali sudija je nepravedno zaustavio napadaca Osijeka ( ne zelimo ulaziti u zakulisne igrice iza potencijalnog transfera ovog mladica i pitamo se tko ima prste u sudackoj organizaciji kako bi onemogucili da “Peroš” zabija kako svojom kvalitetom i zasluzuje).

      Za kraj treba napomenuti da je i trener Zekić pokazao kvalitet, kada je u 75.min izvadio iz igre naseg glavnog protagonistu broj 10 kako bio bio spreman za Dinamo ( ocigledno na pravovremeno upozorenje  od klupe, iako je karton bio 30 min ranije , da najslabija napadacka karika ove sezone Muzafer Ejupi propusta ogled sljedeceg kola).

       U sljedecem kolu nas ocekuje ponovni susret sa Gosp. Panjolom i Velikim Ralfom na tribini. A da, i Dinamo dolazi ako koga zanima i sportski aspekt.

Advertisements

2 thoughts on “Kratki osvrt utakmice u Vinkovcima

  1. kake su ovo gluposti? kaki perošević? pa taj ne bi loptu na fifi dodo. trea igrat mali grgić. osobno poznam njega i njegovu familiju. dobri ljudi i mali igra dobro na treningima. čuo sam mu od čače da se sententjen raspitiva oko malog. ta fancuska liga je odlična za naše mlade, dado pršo ovo ono, znaju nas tamo i cjene kao poštene ljude i dobre napadače.

    Liked by 2 people

  2. Vidim da u ovom postu prevladava doza ljubomore na Perosa. Ludi slobodno si dodaj i ljubomorni kao epitet jel ovo moze samo ljubomorna osoba pisati ovakve osvrte. Perosa sam jucer gledao u Pun pogodak i bas se vidi da je decko pametan elokventan i samouvjeren i nije uopce glup kako ga neko zele prikazat.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s